home

Ook voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes:

Workshop linoleumdruk, schilderen, poŽzie & inspiratie


Titi geeft workshops op maat; in haar atelier, op school en elders, ook voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes;
zie hieronder of neem voor meer informatie contact op met Titi.

Workshop op school

Titi geeft workshops op school. Daarbij gaat het om het plezier van het maken, het vrij bezig zijn en het ontwikkelen van de creativiteit; Titi geeft een opdracht als houvast maar de kinderen zijn vrij om daar van af te wijken. Die vrijheid benutten de kinderen, in opperste concentratie:
'Ik mocht het helemaal zťlf weten.'
En het is altijd weer verrassend te zien wat een prachtige werken de kinderen maken.

Titi geeft schilderen, ook op groot formaat, omtrektekeningen, linoleumsnijden en -drukken of werken met OI-inkt. Maar ook beesten maken van karton of gedichten en boeken maken behoren tot de mogelijkheden.
Een standaard workshop schilderen of linoleumsnijden en -drukken duurt 1 ŗ 1 1/2 uur.

Inspiratieworkshop  

Samen aan de slag in klein maar goed gezelschap. Titi helpt je te ontdekken wat je eigenlijk wilt en stimuleert je om je eigen handschrift te ontwikkelen.
Je kunt verschillende technieken en materialen gebruiken zoals tekenen en drukken, maar ook schrijven, schilderen, monoprint. Als kennismaking of als verdieping.
Leef je uit, maak je eigen plan of ga aan het werk aan de hand van opdrachten van Titi.

Er is plek voor maximaal 5 mensen per workshop in Titiís atelier.

Kijk in Titi's agenda of er een workshop gepland is of neem contact met Titi op om een datum vast te leggen.

Workshop poŽzie: Boksen met woorden

titiPoŽzie met power, klare taal, boksen met woorden.
Tijdens de workshop laat Titi Zaadnoordijk een staaltje zien van wat poŽzie kan zijn en inspireert ze je tot het maken van gedichten. Het gaat vooral om het plezier van de taal, het spelen met woorden. En daarbij moet niets, mag alles en maak je zelf uit wat voor jou een gedicht is.

De workshop begint met een korte performance van Titi waarin ze een aantal van haar gedichten voordraagt. Vervolgens gaat iedereen aan het werk. Aan de hand van korte opdrachten worden de eerste zinnen in snel tempo geschreven. Al associŽrend worden vervolgens zinnen verzameld waarmee later een gedicht wordt geschreven. Als afsluiting van de workshop schrijven de deelnemers gezamenlijk een aantal gedichten in een gezellig en verrassend doorgeefspel.